Bicikli zár lopás ellen

Bicikli zár

Bicikli zár

Egy régóta áhított kerékpár megvásárlása nagy csalódásba is torkollhat, ha az felügyelet nélkül marad az utcán. De mit tehetünk, ha egyedül bringázunk? Ebben az esetben lehet segítségünkre a bicikli zár. Ez egy kapuhoz, fához vagy a kerékpároknak szolgáló parkolók kemény konstrukciójához kapcsolható U alakú fém ív vagy vastag kábel.

Habár a lopás ellen nem tekinthető ideális eszköznek, de használata elég ahhoz, hogy 10 percig nyugodtan be lehessen menni a boltba. A bicikli zár kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kábel vagy a szíj méretét. Hosszú kábellel könnyebb rögzíteni a kerékpárokat a fákhoz, sőt, 2-3 darab csatlakoztatása is lehetséges, de a zár ebben az esetben nehezebb lesz.

A bicikli zárak lehetnek kódoltak és kulccsal zárhatóak. Mivel a kulcsok elveszítése sok bajt okozhat, javasolt a kódolt típus beszerzése, ami praktikusabb és kényelmesebb is. Online kerékpár üzletünkben bármilyen típusú bicikli zárat választhat. Hogy melyik illik inkább a bringához, abban tanácsadóink szívesen segítenek.

Print Friendly, PDF & Email