Nedvességet taszító gyerek kabát otthonra

Gyerek kabát

Legyen nyár vagy éppen tél, mindig kéznél kell legyen a meleg vagy vízálló ruha. Sosem tudhatjuk, amikor elindulunk sétálni a kicsivel, hogy mire számíthatunk. A legnagyobb forróságban is kitörhet egy nyári zápor, ami elől lehet találunk menedéket vagy nem. A gyerek kabát ilyenkor rendkívül fontos tud lenni. A vízlepergető hatással bíró termékről könnyedén lefolyik a nedvesség, ezért a lurkó egyáltalán nem fog megázni.

Kimondottan még élvezheti is az élményt és nekünk sem kell majd aggódnunk feleslegesen. A gyerek kabát többféle változatban megvásárolható, ezért válaszunk olyan típust, ami anyagában és küllemében is ideális. A kicsi a kedvenc mesehőseit ábrázoló ruhaneműt biztosan örömmel kapja majd magára, ha odaadjuk neki, hiszen különlegesnek érzi magát benne.

A szülők rémálma tud lenni a koszos felső, de ez esettben nem kell félnünk. A gyerek kabát ugyanis egy vizes szivaccsal letörölhető. A számtalan előnye közül ez csak az egyik olyan, ami miatt tényleg örülni fogunk a jelenlétének.

Print Friendly, PDF & Email