Amikor csak az álló ventilátor segíthet

Álló ventilátor

Azokon a napokon, amikor a legerősebben tombol a nyár, a perzselő napsütésben és bágyasztó kánikulában csak egyetlen dologra vágyunk, némi felfrissülésre, ami leginkább egy hideg ital és üde, hűvös levegő formájában valósítható meg a legkönnyebben.

Ha már elkortyoltuk a kedvenc hideg italunkat, az álló ventilátor nyújt enyhülést a hűs otthonunk menedékében. A kellemes levegő egyetlen gombnyomásra van tőlünk. Azoknak, akik a lágy fuvallatokon túl erősebb légörvényre vágynak, az álló ventilátor 3 fokozatos sebessége áll a rendelkezésükre.

Különleges dizájnjával pedig tökéletesen beilleszthető bármelyik otthonba vagy irodahelyiségbe, esztétikusságán túl pedig hihetetlenül praktikus, hiszen dőlésszöge 4 pozícióban is beállítható.

A minőségi ventilátor alumínium, cink és rozsdamentes acél ötvözetéből készült. Az álló ventilátor erejét tekintve tulajdonképpen olyan, mint a repülőgépek turbinája, hiszen óránként képes akár 3000 m3 levegőt is megmozgatni. Használatával a gyors és kellemes felfrissülés garantált.

Print Friendly, PDF & Email