Ava Philippe a népszerűség küszöbén

Ava Philippe

Ava Philippe

Ő már nem az a kislány, akinek egykor ismertük. A Kegyetlen játékok szereplőinek, Reese Witherspoon-nak és Ryan Philippnek a lánya, Ava Philippe gyorsan felnőtt. Bár még mindig az édesanyja hasonmása, mégis biztosan több, mint a hollywoodi öregdiákok leszármazottja. Valójában már saját élete van. Híres szüleivel ellentétben, Ava Philippe nem mutatott érdeklődést a színészet iránt. Amit elvállal, az sokkal menőbb a sztárságnál. Kérdezzük csak meg az anyukáját, aki egyszer azt nyilatkozta, hogy a lánya sokkal menőbb, mint ő maga.

Ava Philippe pimasz frizuráját és trendi ruhatárát tekintve valószínűleg sokkal stílusosabb, mint bármelyikünk. Kiváló családi génjeiből adódóan, csakis a modellkedés lehet a célja. Elvégre ezt csinálják a hírességek lányai, nem igaz? Az érdeklődése a modellkedés iránt mindenképpen értelmet nyer, ha figyelembe vesszük, mennyire divatos a fiatal lány. Elég egy pillantást vetni Ava Philippe Instagram oldalára és rögtön találunk inspirációt. Még az anyukája, Reese is a lányához fordult öltözködési tanácsokért.

A legjobb online szépség- és egészségügyi portálok az interneten

Egy nő mindig nő és állandóan lépést akar tartani a legújabb divattrendekkel, sztárpletykákkal, szépségápolási receptekkel és újításokkal. Egy olyan szépségről, egészségről és divatról szóló online platform, mint a colore.hu oldal, ma már nélkülözhetetlen és bármikor elérhető otthonról, üzleti útról vagy nyaralásról az érdekes, munkával kapcsolatos okos tippek, trükkök felfedezéséhez.

Az oldal tele van hasznos tippekkel a bőrápoláshoz, a sminkelés titkaihoz, valamint a filmekhez, könyvekhez és modern zenei újdonságokhoz. Nem könnyű eligazodni abban, hogy melyik online asszisztens a legjobb hazánkban, de egy biztos, a colore.hu a legolvasottabb szépség- és egészségügyi honlapok egyike. Ez egy olyan weboldal, ahol a szerzők érdekes cikkeket írnak a szépségápolás világának újdonságairól, a kozmetikumok prémium és olcsó változatainak értékeléséről. A colore.hu felületén minden nő sok hasznos információt találhat az egészséges táplálkozásról.