Búvóhelyek Budapesten: lakás pár órára

Randikuckó pár órára

Ha a pároddal csak egy pár órára szeretnének kibérelni egy szerelmi fészket, nem pedig több napra, esetleg egy egész hétvégére, akkor tudnotok kell, hogy vannak olyan oldalak, amelyek segíteni tudnak. Sok helyen adott egy olyan randikuckó (https://buvohelykereso.com/), ahol pár órára is ki lehet venni egy lakást.

Ez pedig biztosan megfelel majd nektek akkor is, amikor nincs kedvetek vagy időtök egy teljes hétvégét együtt tölteni, de nem szeretnétek lemondani a kikapcsolódásról és intimitásról. Mindenképp megéri esélyt adni ennek abban az esetben, ha a szerelmeddel semmi másra nem vágytok, csak pár órára, amit kettesben tölthettek el, és azt csinálhattok, amihez csak kedvetek van.

Gondolni kell itt ugye az intimebb dolgokra, a huncutkodásra, és persze azokra a tevékenységekre is, amelyek nem engedik kialudni a szerelem tüzét. Ez lehet közös pihenés, tévézés, zenehallgatás és sok más. Mind a két esetben csak a kreativitás szabhat határt nektek. A fent említett weboldalra látogatva igazán hamar kiválasztható az a lakás, ahol biztosan remekül érzitek majd magatokat.

Érdemes több mint 3 órára bérelni, hiszen a csodás körülmények miatt, repül az idő és sokan azon veszik észre magukat, hogy elképesztően gyorsan eltelt az a pár óra. Nagyon népszerű mostanság a Corvin negyedben található rejtekhely. Ez nem is csoda, hiszen a Corvin sétány manapság Pest egyik legdinamikusabban fejlődő része, ami az állandó és ideiglenes lakóinak is minden igényét kielégíti.

Ezért sem lephet meg senkit, hogy aki csak teheti, itt bérel ki egy lakást. Itt igényelhető az esztétikus, kis méretű és persze klimatizált randikuckó, amelyiket pár órára ki lehet bérelni. Biztosak lehettek benne, hogy a maximális diszkréció adva lesz. Ezért is garantált az egyedülálló környezetet.

A minden extrával felszerelt, friss ágyneművel, tiszta törülközővel, tisztálkodó szerekkel és ásványvízzel is rendelkező apartman biztosan levesz majd titeket a lábatokról. Az árakról annyit kell tudni, hogy 2 óra 6 ezer Forintba, 5 óra 9 ezerbe, míg 12 óra 14 ezerbe kerül. Válasszátok ki a legmegfelelőbb feltételeket!

Print Friendly, PDF & Email