LEGO Nexo Knights a srácok álma

LEGO Nexo Knights

A kisfiúk nagyon szeretik a lovagokat, hiszen lenyűgözi őket a hősiességük és az erejük. A LEGO Nexo Knights révén, végre lehetőségük nyílik arra, hogy kipróbálják ezt a világot. A kreativkocka.hu weboldalon számtalan kiegészítő vásárolható meg hozzá.

A kisfiúk imádják a királyi tüzérséget, a lovagi robogót, a sziklamászó kocsit és a kőtörőt. A LEGO Nexo Knights segítségével a srácoknak sárkányok, hárpiák és más fenevadak ellen kell harcolniuk. Jó hír, hogy a vállalat már animációs sorozatot is készíttetett a termékcsalád témájában, amiben szerepelnek a sorozat legfontosabb tagjai.

Nagyon érdekes, hogy a cselekmény egy középkori városban játszódik, ám a harci eszközök igencsak futurisztikusak. A LEGO Nexo Knights termékcsalád folyamatosan bővül, ezért a kisfiúknak lehetőség nyílik a gyűjtésre. A barátaikkal komplett csatákat is lejátszhatnak.

A főhősök bőrébe bújva igazi lovagnak érezhetik magukat. A játék 8-14 éves kor közöttieknek ajánlott. A belőle készült sorozat is ennek a korosztálynak ajánlható.

Print Friendly, PDF & Email