Szilikon melltartó, a láthatatlan ruhadarab

szilikon melltartó

Szilikon melltartó

Nyáron sok hölgy szokott pánt nélküli vagy hátul mélyen kivágott ruhát viselni, esetleg áttetsző öltözékkel készülnek valamilyen fontos alkalomra. Ezekhez a ruhadarabokhoz praktikus megoldás lehet a szilikon melltartó, mert láthatatlan marad az öltözék alatt, tökéletesen tapad, ennek köszönhetően pedig remekül tartja a kebleket.

Nincs pántja, tehát nem látszik ki a váll nélküli ruhából. Ideális választás egy szép estélyihez vagy koktélruhához, így nem kell többet amiatt aggódni, hogy nem talál ezekhez megfelelő fehérneműt. A pántos modellek alternatív megoldást jelentenek, viszont ebben az esetben fennáll a veszélye annak, hogy időközönként pántokkal, valamint kapcsokkal kell bajlódni.

A szilikon melltartó viselése által biztosan nem fog feszengeni egy elegáns rendezvényen, hanem nyugodtan ellazul, az eseményre és az emberekre tud koncentrálni. Több típusú és színű szilikon melltartó található a konkurencia.hu webáruház virtuális polcain. Ha ezek közül választ, nem fogja megbánni a döntését, erre már a legelső alkalomkor rá fog jönni!

Print Friendly, PDF & Email