A párnás kávéfőzővel a kávé mennyiségét már nem kell kimérni

Végre egy praktikus választás azoknak, akik szeretnek egy gombnyomással kávét főzni. A párnás kávéfőző egyedülálló rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően 1-2 perc alatt aromás, finom crema-val ellátott kávét fogyaszthatunk.

Meg kell jegyezni, hogy a párnás kávéfőzők abban különböznek a kapszulás társaiktól, hogy alacsonyabb a nyomásuk, így az ital finomabb lesz. A nyomás azonban elegendő ahhoz, hogy a párnán átáramló víz a kávé legjobb tulajdonságait szívja magába, anélkül, hogy a tasak megsérülne.

Ennek eredményeképpen, ezek a kávéfőzők ideálisak azoknak, akik nem rendelkeznek különleges barista képzettséggel, de mégis szeretnének egy csésze finom kávét élvezni. A párnás kávéfőzőkkel elfelejtheti az őrölt kávé okozta kellemetlenségeket.

A kávépárnák a legjobb minőségű őrölt kávét tartalmazzák, amit hermetikusan, teafilterre emlékeztető kerek tasakokba csomagolnak. Ezek a tasakok körülbelül 7 g prémiumminőségű őrölt kávét tartalmaznak. A tasak egy finom papírszűrő, amin keresztül a víz könnyen áthatol és kihozza a kávé legjobb tulajdonságait.