Gyepápolásból jeles a Kasei fűnyíró

A szép és egészséges gyep csak úgy alakítható ki, ha azt rendszeresen ápolja. Ehhez viszont elengedhetetlen a megfelelő készülék, amelyik konstruktívan a keze alá dolgozik minden időben. A bőséges márkafelhozatalban elérhető többek között a nagy sikernek örvendő Kasei fűnyíró. Fontos megjegyezni, hogy egy teljesen hagyományos, 4 kereken gördülő kivitelről van szó.

Ennél fogva megvannak a korlátai egy fűkaszával szemben, de a nagyobb területek egyenletes nyírására tökéletes segítségnek minősül. Melyek azok a potenciális előnyök, amelyek miatt megéri a Kasei fűnyíró mellett dönteni? A gyártók alapos tervezést követően hozták létre az LSP4605KA modellt.

Ennek eredményeként született meg a 2 kW teljesítménnyel rendelkező benzines variáns, 460 mm vágási szélességgel. A könnyed használatról és tárolásról az összehajtható fogószár gondoskodik. A Kasei fűnyíró nagyméretű kerekeinek hála nő a manőverező készsége és a kisebb akadályok leküzdése sem okoz kihívást. A 7 lépcsőben állítható vágásmagasság segít alkalmazkodni a helyi viszonyokhoz és még sávos nyírást is lehetővé tesz.