Bérelhető Layher gurulós állványok

Állványok többféle kivitelben

Állványok többféle kivitelben

A magasban dolgozni, mindig is kihívást jelentett. Ezért pattant ki a mérnökök fejéből a gurulós állványok fogalma, amelyek jelentősen megkönnyítették és biztonságossá tették a teendőket.

A létrázás sok alkalommal jelenthet megoldást, amikor kisebb, egyszerűbb feladatokról van szó. Nem mindig éri meg összeállítani a gurulós állványokat, viszont a felújítási munkákhoz célszerűbb ezt használni, mivel praktikusabb és biztonságosabb.

A kerekeken mozgó szerkezetet könnyen lehet egyik helyről a másikra mozgatni, bármennyire is tűnik robosztusnak és nehéznek. A talaj egyenetlenségeivel mindenképp számolnunk kell a gurulós állványok használata előtt. Az egyenként állítható lábakkal korrigálni lehet a talaj enyhe egyenetlenségeit, ám ez is nagy odafigyelést igényel, különben a gurulós állványok felborulhatnak, ami súlyos balesethez vezethet.

A homlokzati állványok a Layher-től kiemelkedő minőséget képviselnek, hiszen a kivitelezésükön első ránézésre látszik, hogy mennyire átgondolt szerkezettel van dolgunk.

Print Friendly, PDF & Email