Használnak az edzés előtti készítmények

Nem mindig van kedvünk, erőnk, motivációnk az edzéshez, pedig a szervezetünknek szüksége van erre. A lendületesen végzett gyakorlatok érdekében, melyiket ajánlott szedni az edzés előtti vitaminok és táplálékkiegészítők közül?

Ilyenkor kifejezetten sokat segíthetnek a pre-workout formulák. Sokan a koffeinre is gondolnak, ami képes felpörgetni és növeli a koncentrációt. Azonban ez nem megfelelő esti edzés előtti italnak. Ha a későbbi órákban szeretnénk edzeni, akkor inkább a Béta-allanin és az L-cirtullin jelentheti a jó választást.

Ezek jelentősen növelik az állóképességet, ezért súlyzó és kardio edzések előtt egyaránt megfelelőek. A készítményeket könnyen meg tudjuk rendelni a nyodo.hu webshop kínálatából.

Az üzemeltetők nagy választékkal várják a vásárlókat, aminek köszönhetően, mindenki megtalálja a céljaihoz tökéletesen illeszkedő készítményt. Ahhoz, hogy elérjük a sportolásban a céljainkat, nagyon fontos a megfelelő edzés előtti készítmény kiválasztása, amit ajánlott a mozgást megelőzően 30 perccel fogyasztani.