Lábbal hajtható bicikli: a kicsik első járgánya

lábbal hajtható bicikli

Lábbal hajtható bicikli

Bizonyára mindenkinek igazán emlékezetes pillanat a legelső kerékpár birtokba vétele, így vannak ezzel a gyermekek is. A lábbal hajtható bicikli kimondottan a legkisebbeknek lett kifejlesztve, ezért az ő igényeiket vették figyelembe a gyártók a tervezéskor. A más néven futókerékpárként ismert darab valóban hű az elnevezéshez. Fel kell rá készülni, hogy a gyerekek mellett futás lesz!

Sokkal gyorsabban képesek száguldani a lábbal hajtható bicikli segítségével, mint a hagyományos társaikkal. Természetesen igen nagy felelősség ennek a közlekedési eszköznek a használata, ezért érdemes fokozottan figyelni a csemetékre.

A színek tekintetében nem fukarkodik a kínálat, mindenféle darabot lehet választani: fiúst vagy lányost egyaránt. Jó anyaghasználat, kényelemes ülés és hatékony kormányozhatóság jellemzi a modelleket. A lábbal hajtható bicikli akár már 2-3 éves kortól ajánlható, mivel nem árt idejében megtanítani a bicajozás alapjait. Bármilyen kivitelre essen a választás, a megajándékozott nagy örömmel fogja fogadni!