Minden irodába kötelező a Parker golyóstoll

parker golyóstoll

Parker golyóstoll

Amikor irodába dolgozunk, akkor sok adatot kell kézzel is leírni. Hiába vannak előnyben a számítógépek, a papír és a Parker golyóstoll ugyanolyan fontossággal bírnak. Sokan úgy tartják, hogy a technológia korát éljük és egyre kevésbé lesz szükségünk a személyes feljegyzésekre.

Azonban az áramszünetek, a hirtelen eltűnt fájlok mind azt bizonyítják, hogy a papír nem is annyira rossz. Gondoljunk csak arra, hogy azonnal fel kell írjunk egy fontos telefonszámot. Mihez nyúlunk először? Jó, biztos lesznek olyanok, akik a telefont mondják, de ha van előttünk egy toll és papír, akkor a legtöbben a papírt választanánk. Persze nem véletlenül! A Parker golyóstoll többféle színben is kapható, így mindenki kedvére válogathat.

Vannak olyanok, akik a kék tintát részesítik előnyben, mások inkább a feketét szeretik. Vásárlás előtt érdemes arra is gondolni, hogy fogjuk-e fénymásolni az iratot, mivel a fekete tinta másolás után is fekete lesz és nehezen lehet majd eldönteni, hogy pontosan melyik az eredeti.