Miért előnyös a lélegző falfesték jelenléte?

lélegző falfesték

Lélegző falfesték

Nagyon sok ingatlanban jelent komoly problémát a penészedés. Ennek fő oka, hogy túlságosan jól szigetelnek a szerkezeti elemek és nincs szinte semmilyen szellőzési lehetőség, ahol a felgyűlt pára távozhatna. Ennek orvoslására általában drága nedvességet elszívó készülékeket szoktak bevetni vagy fokozni a természetes levegőcserét, ami a téli időszakban sok kellemetlenséggel járhat. A lélegző falfesték a másik hatékony megoldás, amit érdemes figyelembe venni.

Remek lehetőséget kínál arra, hogy egyszerűen megelőzzük a csúnya, fekete gombatelepek megjelenését. Több előnye között felsorolható az is, hogy a lélegző falfesték a 35 %-os nedvességtartalommal rendelkező vakolatra könnyedén felvihető, mert nem akadályozza meg annak a későbbi kiszáradását.

Ha gyorsan kell cselekedni a felújítás, építés alkalmával, akkor itt a tökéletes megoldás, amit számításba vehetünk. Ismerjük meg a lélegző falfesték további előnyeit a felujitaswebaruhaz.hu oldalon és rendeljük meg azt akár nagytételben, néhány kattintással! A felhordás, a jól előkészített felületre nem okoz problémát.