Modern Hajdú villanybojler 120 literes tartállyal

Bojlerek többféle kivitelben

Bojlerek többféle kivitelben

Az ideális az lenne, ha minden háztartásban lenne meleg víz. Sajnos ez még manapság sem számít mindenhol természetes dolognak. A Hajdú villanybojler 120 literes modellje tökéletesen kielégíti az igényeit egy 3-4 személyes családnak is, mindezt rendkívül gazdaságosan teszi.

A melegítéshez általában nagymennyiségű elektromos áramra van szükség. Nincs ez másként a fűtés és a meleg víz előállításában sem, amennyiben ezt valamilyen elektromos berendezés végzi.

Viszont, a Hajdú villanybojler 120 literes változata képes a megfelelő hőfokon tartani a vizet, hosszú órákon keresztül, ezért napközben csak ritkán kell bekapcsolnia azért, hogy ismét felmelegítse a benne tárolt folyadékot.

A Hajdú villanybojler 120 literes típusa termosztáttal van ellátva, ezért egyszerűen beállítható, hogy milyen meleg legyen a víz, amikor kinyitjuk a csapokat. Ezzel a módszerrel el lehet kerülni a forrázást, ami igencsak kellemetlen szokott lenni zuhany közben. A Hajdú villanybojler 120 literes kapacitásának hála, egy nagyobb lakásban is megállja a helyét.

Print Friendly, PDF & Email